fredag 2 september 2016

Naturmaterial och skandinavisk design

En av montrarna som jag besökte på Formex var House Doctor. Vill man veta mer om House Doctor kan man läsa dethär inlägget -->KLICKETIKLICK<--. Tänk vilken lycka att få strosa runt bland alla produkter som man sett i kataloger och suktat efter. House Doctors monter på Formex brukar alltid vara välbesökt enligt dom jag pratade med. Tillsammans med en representant från House Doctor gjorde jag min vinter/jul beställning som kommer i lager inom någon månad. Jag ska väl inte börja plåga er med julprylar ännu, men så småningom kan jag nog inte hålla mig längre. I montern såg man väldigt mycket naturmaterial som blandas med snygga designklassiker. Naturliga färger som blandas med glänsande metaller. Gillar deras sittpuffar i mocka! Nu ska jag fortsätta redigera min vlogg. Inte bara en utan två vloggar är på G!
Ha en riktigt skön helg fina ni!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar