torsdag 1 september 2016

Blogga om att blogga

Ibland har jag noll inspiration med bloggen och inläggen publiceras långt ifrån varandra. Vad ska jag skriva om,  visa en tusende bild från vardagsrummet? Näe..

Nu är det så att jag inte alls har brist på inspiration för bloggen utan tvärtom! Har så många idéer och jag skriver inlägg på inlägg. Det tokiga är bara att jag får en bra tanke om något jag ska skriva och medan jag skriver kommer jag på en ny idé och då påbörjar jag ett nytt inlägg för att jag inte ska tappa minnet vad det var jag tänkte skriva i nya inlägget. Så en riktig bloggrumba pågår här just nu. Men tro mig, SNART ska jag publicera på löpande band! Ni ska få höra om hållbarhet och eko inom inredning, trender, och jaa faktiskt lite bilder från vardagsrummet för det har faktist ändrats här sedan ni sett det sist. Sedan har jag ett litet DIY projekt på gång här som ni får ta del av om det blir ett lyckat projekt. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar