måndag 4 juli 2016

En weekendtrip


Över helgen har vi firat min pappa Stig som fyllde 60år på fredagen. Det var jag och Jonas och min systers familj med på resan. Vi var en dag i Stockholm och åkte med båt från Helsingfors. Till Helsingfors åkte vi med tåg från Seinäjoki vilket systers flickor tyckte var roligt. Och Ville Viking sedan. Önskar att jag hade filmat när Alina sprang och kastade sig i famnen på Ville V.Jag och Jonas for in till city medan dom andra gick på Skansen. Vi shoppade mest till Jonas men lite doftljus och presentpapper från Lagerhaus fick jag iaf hem.


Nu går jag in i min sista semestervecka för denna sommar. Uffadå.... Känns som man borde vara ledig minst ett halvår till! Nu ska jag njuta allt vad jag hinner av denhär veckan och försöka leva i nuet och inte tänka på vad som händer nästa vecka. Det är ju länge till det ännu...visst?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar