onsdag 6 juli 2016

Bröllop + lightbox = sant

Ingen sol idag heller...Har istället vilat på soffan och slösurfat. Läste in mig om dethär med att göra annonsering och marknadsföring för sitt eget företag i bloggen och man är skyldig att berätta för läsaren att inlägget är gjort i marknadsföringssyfte. Därför har jag beslutat att i slutet av inlägget skriva tydligt att inlägget innehåller marknadsföring för My Trendy Home och är märkt med etiketten My Trendy Home.

__________________________________________________________________________________________

Nu till det jag skulle skriva, nämligen ge er ett bröllopstips! Det jag tyckte var svårast på vårat bröllop var hur vi skulle dekorera honörsbordet,alltså bordet där brudparet sitter. En lightboxen är perfekt till honörsbordet. Skriv brudparets namn i lightboxen eller varför inte något annat. Ett enkelt LOVE eller varför inte kvällens hashtag för sociala medier.

Om man inte själv ska gifta sig så är också lightboxen en perfekt gåva till brudparet. Skriv ett budskap,ett gott råd eller texta GRATTIS! Det blir till en rolig grej när gästerna går och tittar på presentbordet om det står något i lightboxen.

Här följer några förslag på texter till ett bröllop:
LIVE LOVE LAUGH
YOU ARE THE ONE
LOVE IS ALL YOU NEED
MR & MRS XXXXX
HAPPILY EVER AFTER
LOVE IS IN THE AIR
WE FOUND LOVE

Lightboxen finns i både A4 storlek och A5 Long. Se mer och beställ via My Trendy Home.


Inlägget innehåller annonsering för My Trendy Home

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar