måndag 20 juni 2016

Hello Summer

Helgen har varit lite trög i mitt huvud p.g.a. regnet men nog har jag ändå hunnit med ett och annat. Bl.a. bastukväll med fina vänner och på söndagen firade vi kusinens konfirmation i Korsholms kyrka och sedan massor med gottinanna hemma hos dom i Smedsby. Nästan mätt i magen ännu idag.

Annars måste jag bara säga ÄNTLIGEN sool!! Som jag har väntat dom senaste dagarna! Tog en lång sovmorgon idag och nu har jag packat varor som ska föras till posten. Sedan ska jag lägga mig i solen och slappa lite. Om förstås inte andan kommer på och det blir en photoshoot ute när solen ändå lyser. Härliga sommar! Nu ska jag njuta!

Ps. ni har väl inte missat att nya trenden är naturliga material i inredningen. Så in med era terrakottakrukor,bort med gardinerna och fyll fönstren med blommor för en orangerikänsla inomhus.

Lightboxen i storlek A4 från www.mytrendyhome.fi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar