tisdag 12 januari 2016

Övning ger färdighet

Hade tänkt fotografera inomhus men tyvärr gör vintermörkret sig till känna även dagtid. Saknar vårljuset. Som tur är skall vi ju snart åka till tropiska värmen på Mauritius. Fick nöja mig med att öva lite mer med nya objektivet istället och idag blev det fåglar. Rusning runt fågelhuset nu när vädret varit kallt. Ett kamerastativ har jag också inhandlat för en billig peng på Halpa-Halli. Tyvärr har jag väl missat alla vackra norrsken som varit under senhösten.2 kommentarer:

  1. Det har jag tänkt att jag skall köpa mig också. Men mest av allt skulle jag vilja ha en ny kamera ;)

    SvaraRadera
  2. Se efter bara med kamerastativet, min fotolärare rekommenderade inte H-Hs stativ eftersom de blir skrangliga efter en tids användning.. Anttila har rätt förmånliga stativ de också, jag har ett Manfrottostativ som jag är riktigt nöjd med.

    SvaraRadera