lördag 12 december 2015

Lussebullar

Här går det undan idag. Har stått i lussebullsbaket hela dagen och någonstans däremellan har jag gjort 3 rätters till mig och Jonas. Eller ja,varmrätten var ju faktiskt rester men förrätt och efterrätt. Gjorde en supergod efterrätt som jag tänkte visa er någon annan dag. 
Lussebullarna blev lite sisådär iår, nästan lite torra... Ifjol gjorde jag en blandning av kanelbullar och lussebullar och det blev saftigt och gott. Tycker att vanliga lussebullar oftast blir lite torra. Förresten läste jag häromdagen en artikel om att kvarg i lussebullarna skulle göra dom saftigare är en lögn. Det var en intervju med en av jurymedlemmarna från Dessertmästarna. -->Klick<-- 
Känner mig så lurad....
1 kommentar:

  1. Åt precis en lussebulle till fikat! Och dina ser verkligen goda ut! :)

    SvaraRadera