onsdag 25 november 2015

På trappan

Så var den snön borta och vi är tillbaka till regn och mörker. Känns som humöret dalar lite till bottnen. Jag gjorde fint på trappan redan innan snön kom. Ville inte bara ha en gran utan flera små i grupper så att det blir en större helhet. Lådorna är gamla potatislådor som jag köpt på loppis.r

 7 kommentarer:

 1. Så fint :) det är nog så vackert med snö ändå, fast jag nu inte personligen är så förtjust i det ;)

  SvaraRadera
 2. Tog mig förresten väldigt länge att kommentera på din blogg, då alternativet namn + URL saknas. Blev krånligt och nu kunde jag inte heller kommentera med min "riktiga" bloggadress utan måste logga in på google. Ville bara säga att det skulle underlätta med namn + URL alternativet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset Sara,skall genast försöka fixa till det :)

   Radera