söndag 8 november 2015

Christmastime is here

GLÖGGBRICKAN 2015. Det har blivit en liten tradition att jag alla år gör en liten glöggbricka i november. Så fort den är på plats och min jul-spellista på Spotify börjar spela så infinner julkänslorna sig. Det spelar ingen roll om det är snö ute eller inte,för i mitt sinne är det vinter.TILLBAKABLICK JUL 2014. Före jag börjar med julpyntet sitter jag alltid slaviskt på Pinterest och pinnar alla möjliga julbilder. Nu är det också dags att göra en tillbakablick till julen tidigare år. Jaaa, jag ÄR julberoende.ÄR DET DAGS? När jag känner mig som mest inspirerad och vill börja hänga stjärnorna i fönstren börjar tvivlen komma. Fan vad tidigt det är egentligen. Men i slutändan brukar inte tvivlen sitta i länge. För nu är det dags. Min bästa tid är nu. Nu börjar jag! Julpyntslådorna HERE I COME!

1 kommentar:

  1. Kööör! :-) Jag är också snart redo. Kanske en vecka till, eller så.

    SvaraRadera